Monday, 8 August 2011

CoRet-CoReT HaRi IsNiN....

(8_&)...................
Amboi2 Pagi2 lagi dah singgah beli air 100plus ker cik abang kalu yer pon xpose cover2 lor cikit.....Aduyai xkan xder perasaan malu kot kalu yer pon tolonglah hormat cikit pada orang yang berpuasa...Situasi ini berlaku ketika aku singgah kat kedai runcit berhampiran tempat kejew aku....Tujuan aku singgah tue coz nak beli roti almaklumanlah dapat cuti tapi bila aku tengok ade orang laki dalam kedai jadi malu plop nak beli..tapi cik abg tue selambe jer beli air ciap beli roti lagi tue........inilah keranah manusia  diakhir xzaman ,bukan aku nak tunjuk aku baik tapi sekurang2nya hormat lah cikit bulan ramadhan........................

(*.._*)....Twin.Twin...
Hari nie ader sorang customer htue datang cari barang n then dengan tiba2 dia Tanya umo aku......Aku jawablah umo aku 17 belas....N then dia cakap 6ty pak cik suruh anak pak cik datang sini tengok awk n buleh pak cik masuk meminang awk untuk dia 6ty.....Amboi2 pak cik like2 jer cakap cam2 kat aku....sukew2 aty jer nak jodohkan aku dengan anak dia ,ingat aku nie mcm ikan kat pasar malam ker kalu berkenan terus beli....aku manusia tau....Aduyai macam2 kerenah lah manusia nie....Apa-apa pun aku sabar jer maklumlah bulan pose walaupun pada hakikat yer aku xpose....hehehhehe...



1 comment:

  1. taik hang 17.. prasan betul minah ni. hahaha :D

    ReplyDelete